Òptica i Optometria

Troba el model d'ullera ideal per a tu

Òptica i Optometria

Cerques models d'ulleres bonics i moderns, però sense renunciar a la comoditat? En Visual Òptica t'oferim un servei d'Òptica i Optometria a Manresa de màxima qualitat. Assessorament i professionalitat perquè trobis el teu model ideal.

El nostre equip d'especialistes t'ajudarà amb les teves noves ulleres graduades o ulleres de sol. Trobarem la muntura que millor s'adapti al teu rostre i graduació, així com les lents més apropiades per a les teves necessitats.

Serveis i productes de la nostra òptica a Manresa

Ulleres pel daltonisme

Distribuïdors exclusius de COLORLITE, oferint filtres especials per daltònics. Realitzem proves per prescriure els filtres necessaris per permetre una visió completa de tots els colors.

Ulleres d'esport

Explora la nostra col·lecció d’ulleres de sol d’esport ADDICTIVE, patrocinador de l’equip nacional de pàdel. A més, aquestes ulleres poden graduar-se per adaptar-se a les teves necessitats.

Control de la miopia

Fem un exhaustiu control de la miopia a través de lents de contacte amb vidres de tractament especial, amb l'objectiu de frenar l'augment d'aquest problema.

Pressió intraocular

Et preocupa la teva salut ocular? La intraocular és la pressió que exerceixen els líquids intraoculars contra la paret de l'ull i és recomanable realitzar-se un mesurament amb freqüència.

Óptica en ManresaEntre els nostres serveis d'Òptica i Optometria a Manresa també trobaràs una àmplia varietat de lents de contacte especials per a cobrir les teves necessitats visuals, totes adaptades a tu.

A més, gràcies al nostre servei de muntatge exprés, muntem els teus cristalls en una hora amb maquinària especialitzada. Descobreix la comoditat i versatilitat en la nostra òptica!