Audiologia

Estudi gratuït i assessorament personalitzat

Audiologia

Servei d’audiologia a Manresa a càrrec d’especialistes. A Visual Òptica, t’oferim un assessorament personalitzat i un estudi auditiu gratuït, amb unes proves exhaustives realitzades per una audioprotesista.

Quins servis d’audiologia t’oferim a Manresa?

AudiologíaL’estudi gratuït previ és només el principi. També pots provar gratis els nostres audiòfons, donant-te temps perquè t’hi adaptis i pagar-los en còmodes terminis gràcies al finançament.

En el servei d’audiologia que t’oferim a Manresa, sempre treballem amb les millors marques, de forma exclusiva, garantint-te audiòfons 100% nous i de la millor qualitat.

El nostre servei de postvenda és excel·lent: visites de seguiment gratuïtes i il·limitades, ajustaments i reparacions d’audiòfons amb un altre de substitució, independentment d’on l’hagis comprat i assistència domiciliària per la teva comoditat.

Gamma d’audiòfons al nostre gabinet audioprotèsic

  • Invisibles: audiòfons que, col·locats dins el canal auditiu, garanteixen una solució molt discreta.
  • Sense piles: audiòfons amb càrrega nocturna. Bateries que proporcionen un dia complet d’ús.
  • So intel·ligent: memoritza les teves preferències i s’adapta a diferents entorns, tot des del teu mòbil.
  • Bluetooth: gaudeix de la llibertat sense fil a la connexió a televisors, mòbils i d’altres aparells.

Dins dels productes d’audiologia t’oferim taps a mida per bany, de protecció laboral o per músics. Gaudeix de la tecnologia auditiva que millor s’adapta a tu! Sol·licita una cita per la teva revisió auditiva i descobreix com podem ajudar-te.