Cuidem la teva salut i estètica visual

Experiència, innovació i qualitat a la nostra òptica-audologia a Manresa

Cuidem de la teva salut i estètica visual

Impulsades per la passió d’oferir solucions innovadores, a Visual Òptica ens distingim per la dedicació de cada integrant del nostre equip. Busques un servei professional de màxima qualitat? T’esperem a la nostra òptica-audiologia de Manresa.

Som especialistes en Òptica, Optometria i Audiologia. Tenim molta experiència en el sector. Trobaràs les últimes novetats en salut i estètica visual. El nostre treball col·laboratiu et proporcionarà el millor servei amb resultats excepcionals.

Roser Pinyot
Roser Pinyot

Graduada en Òptica i Optometria. Tècnica superior d’audiopròtesis. Especialista en Teràpia Visual i Posturovisual.

Fiona Saladich
Fiona Saladich

Graduada en Òptica i Optometria.

Salud y estética visualVine a la nostra òptica-audiologia de Manresa i descobriràs una àmplia varietat de serveis: exàmens optomètrics, audiologia i el nostre propi taller de reparació i muntatge d’ulleres.

Ulleres graduades i ulleres de sol còmodes amb acabats moderns i innovadors. Un extens catàleg del qual t’ajudarem a trobar la muntura que millor s’adapti a la teva cara i a les teves necessitats.

A més, som especialistes en teràpia visual i disposem d’un gabinet privat per a més comoditat dels nostres clients, on podràs millorar les teves habilitats funcionals i de percepció.